Voorgerechten
Cocktail van grijze garnalen
Tomaat grijze garnaal
Bordje met gerookte zalm, verse ui en toast
Belgische grdroogde ham met meloen
Carpaccio van Brechts wit-blauw rund
Tomatensoep
Loempia met warme curry
Videeke
Ambachtelijke Oud Brugge kaaskroketten
Ambachtelijke Nieuwpoortse garnaalkroketten
Duo kaas- en garnaalkroketten
Black tiger scampi’s
Hoofdgerechten
Gerserveerd met rauwkostsalade, witloffsla of warme groenten en frietjes of kroketten
Stoofvlees
Goulash
Steak
Dry-aged rib-eye
Kipfilet
Halve kip
Videe
Schnitsel
Varkenshaasje
Spareribs
Klassieke rundsburger
Australisch lamskroon graanmosterdsaus
Black tiger scampi’s
Vispannetje (niet tijdens mosselseizoen)
Mosselen (enkel seizoen)
Deense kabeljauw met wittewijnsaus (gerookte zalm en grijze garnalen)
Gegrilde zalmfilet met bearnaisesaus
Gebakken zeetong
Pasta
Spaghettti bolognaise met kaas en brood
Spaghetti all'arrabiata (Vegetarisch)
Salades
Natuur
Beenhesp
Gekookte verse zalm
Gerookte zalm
Noorse vis (4 soorten vis)
Tomaat-garnaal
Lauwe geitenkaas met spek en appel
Gebakken kip en ananas
Gebakken scampi
Desserten
Coupes
Suggesties huisgemaakt
Moelleux au chocolat
Verse fruitsla natuur
Profiterols
Suggesties enkel in het seizoen
Coupe verse aarbeien
Verse aardbeien natuur
Huisbereide apfelstrudel met vanille ijs en slagroom
Sorbet 4 smaken