Kaart



Voorgerechten


Cocktail van grijze garnalen

Tomaat grijze garnaal 

Bordje met gerookte zalm, verse ui en toast

Belgische grdroogde ham met meloen 

Carpaccio van Brechts wit-blauw rund 

Tomatensoep 

Loempia met warme curry

Videeke

Ambachtelijke Oud Brugge kaaskroketten

Ambachtelijke Nieuwpoortse garnaalkroketten

Duo kaas- en garnaalkroketten

Black tiger scampi’s

  • zachte currysaus
  • diabolique



Hoofdgerechten


Gerserveerd met rauwkostsalade, witloffsla of warme groenten en frietjes of kroketten


Stoofvlees

Goulash

Steak

Dry-aged rib-eye

Kipfilet

Halve kip

Videe

Schnitsel 

Varkenshaasje 

Spareribs

Klassieke rundsburger 

Australisch lamskroon graanmosterdsaus

Black tiger scampi’s

  • zachte currysaus
  • diabolique 

Vispannetje (niet tijdens mosselseizoen)

Mosselen (enkel seizoen)

Deense kabeljauw met wittewijnsaus (gerookte zalm en grijze garnalen) 

Gegrilde zalmfilet met bearnaisesaus

Gebakken zeetong



Pasta


Spaghettti bolognaise met kaas en brood

Spaghetti all'arrabiata (Vegetarisch)



Salades


Natuur

Beenhesp

Gekookte verse zalm

Gerookte zalm

Noorse vis (4 soorten vis)

Tomaat-garnaal

Lauwe geitenkaas met spek en appel

Gebakken kip en ananas

Gebakken scampi



Desserten


Coupes

  • Vanille
  • Chocolade
  • Mokka
  • Caramel
  • Dame blanche
  • Dame noir
  • Groseille
  • Bresilliene
  • Advocaat
  • Banana split met warme chocoladesaus
  • Verse ananas
  • Vers fruit


Suggesties huisgemaakt


Moelleux au chocolat

Verse fruitsla natuur

Profiterols


Suggesties enkel in het seizoen


Coupe verse aarbeien

Verse aardbeien natuur

Huisbereide apfelstrudel met vanille ijs en slagroom

Sorbet 4 smaken